Hoppsan!

Jaha då var det igår dags att släpas runt i ringen igen några varv. Fråga mig inte hur det gick till, men jag slutade som BIS-5:a!!! ??? !!!

 

Vi började likadant som sist, d.v.s husse tog mig och matte tog syrran i ringen. Bara det att igår var jag jäääättemammig! Matte och Gucci stod ju bakom oss och jag höll på att vrida huvudet av mig för att ha koll på vart matte var. När vi skulle springa så var jag mest intresserad av att titta bakåt. Domaren såg ju naturligtvis detta och var så schysst så att vi fick byta plats. Då när jag fick springa efter syrran och matte fick jag minsann fart och driv i steget!

 

När jag skulle bedömas gick matte ut ur ringen och försökte gömma sig bakom ett tält, men mitt huvud snurrade ju runt runt för att leta efter henne. Lite obekväm var jag med hanteringen också, men lät domaren iallafall kolla på mina tänder. Förstår inte varför de ska vara så väldans intresserade av att kolla i käften på ens tänder? HUR intressant kan det va att se en massa hundtänder liksom?

 

Denna dag och denna domare tyckte trots att syrran uppförde sig MYCKET bättre än mig att jag ändå var strået vassare, så jag vann! Eftersom jag bara for efter matte så bestämde sig husse och matte för att det var bättre att matte tog över kopplet när det var dags för BIG. Här skötte jag mig riktigt snyggt och blev faktiskt BIG:1a!

 

Efter detta följde en lååååååång väntan! Närmare bestämt typ 4 timmar! Både tvåbenta som fyrbenta var så uttråkade vid det laget att de höll på att somna! Domaren som skulle döma BIS var nämligen sååå lååååångsam i bedömningen av sina hundar i sin ring så det drog ut som tusan på tiden. Varför det tog så lång tid fick vi förklarat från Alexandra som hade den domaren till Elvis. Han flirtade nämligen! Alexandra kom skrattandes ur ringen och sa: " Antingen har han något tix eller så flirtar han!!!"

 

Jorå, nog var det så att han flirtade, det fick ju matte se när det var dags för oss att entra BIS-final ringen! JAG var vid detta laget definitiiiiiivt inte på något flirt-humör, utan ville helst gå ur ringen! Jag började med mina gamla takter att vända mig åt fel håll, spotta ut godiset och låtsas att jag inte längre hette Chanel! Matte började få panik och vinkade till sig husse, för hon tänkte försöka slippa undan och slänga in honom i ringen istället! Men NOPE fick hon till svar!

 

Det var bara för henne att ta tjuren vid hornen och visa bestämt vart skåpet ska stå! Jaaa jääädrans så bestämd hon blev helt plötsligt matte! Just där i detta ögonblick så tog det slut för mig att få stå fritt så att säga! Hon lyfte tillbaka hela mig i rätt position och sen hängde hon upp mig i kedjan! Jääädrans, jag blev så paff så jag stod stilla som en staty! Tydligen en riktigt snygg staty också eftersom jag lyckades hålla mig kvar så länge som tills det bara var 5 hundar kvar!!!

 

Jag blev näste att tackas av, så jag slutade som BIS-5:a! INTE illa pinkat av en liten dam som mig! Till mattes stora förtret så hade de bara vinster och rosetter till de 4 första!!! Satan i gatan så besviken hon blev att hon inte fick en BIS:5 rosett! 

 

Nåväl, ett gäng nya rosetter fick vi med oss hem till väggen iallafall!

HÄR kan ni läsa Gucci´s kritik och HÄR kan ni läsa min!

 

Trevlig Helg på er Go vänner!

 

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-