Som gamla goda tider!

Tänk att igår trodde man skulle bli en helt vanlig dag i skendräktighetens tecken, men döm om min förvåning när helt plötsligt min gamle bästa polare Eddie helt plötsligt dök upp på besök! Snacka om KUL!!!!

Matte hade precis varit och handlat och skulle bara in med varorna innan hon skulle åka vidare igen. Hon såg det stod en bil utanför gärdsgården, men tänkte att det nog var något besök till husse. Hon såg någon vinkade och hon vinkade tillbaks och bar in alla kassar. Väl inne sa hon till husse att du har nog besök! Nää, det är ingen som ska komma till mig, svarade han. Då gick matte och kikade i fönstret igen och såg till sin förvåning att det ju var Micke, Eddies husse!!! Hon gick ut för att möta Micke och hans lille son, varav jag började yyyyla av glädje härinne!

De tvåbenta här hemma säger ju att jag har blivit en liten surtant med åren och inte har någon vidare lust att leka med någon annan än Chanel nuförtiden, men NU fick de se mina gamla takter!!! Jäääädrans så kul det var att få träffa min gamle bästis!
Så fort han försökte lugna ner sig och lägga sig och vila en sekund, var jag genast där och skällde på honom för att få fart på han igen!

Vi ska höras av och bestämma en ny date längre fram, jippie!!!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln