Ääälskar min matte!

Ni vet det säkert redan, men jag måste ändå bara få säga att jag ääälskar min matte!
Jaaa, jag älskar henne så mycket så att det gör ont..., på matte alltså, hihi!!!

Jag blir såååå jädrans glad när hon kommer hem så att jag blir värre än en värsta duracella-kanin och mer okontrollerbar än en studsboll!!! Jag är liksom både här och där på samma gång och är inte matte beredd så får hon små kärleksnafs och riv som bevis på min kääääärlek!

Kanske inte så snällt tänker ni??? Näää, men det är inte direkt schysst heller att åka hemifrån UTAN MIG!!! Då får man liksom skylla sig själv sen att jag blir så jääädrans glad när hon dyker upp igen! Jag har ju liksom ingen aaaaaaning om ifall hon ska vara borta 3 sekunder, 3 minuter, 3 timmar eller 3 dygn????? Jaaaa, för min del spelar det väl ingen större roll i och för sig eftersom jag bjuder på samma Välkomnande entré varje gång  i alla fall!!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-