Ångest!

Tycker ni kanske att jag ser lite ledsen ut på bilden? Då kan jag säga er att det är INGENTING mot hur matte ser ut idag! Hon har nämligen ångest för att semestern är slut och vardagen tar vid tidigt imorgon bitti igen med JOBB!!!

Hur tusan ska hon kunna pallra sig upp när klockan ringer strax efter fem, hon som har sovit till typ 10 nu i 3 veckor???  Jaaa, det har ju i och för sig syrran och jag också gjort, men det braiga är ju att det kan ju vi göra i morgon också till skillnad från matte, hihi!

Tycker det är konstigt det dära med mattes årliga semester, det är ju samma visa varje år! När första semesterdagen är i antågande så är det så glada miner så mungiporna liksom är uppdragna upp till öronen! För att då några veckor senare den SISTA dagen på semestern liksom är så låååångt nerdragna så man nästan kan trampa på dom???

Näää, tvåbeningarna borde vara lite mer som oss dogs, ta dagen som den kommer liksom, och leva i nuet och njuta av livet när tillfälle ges, inte beroende på om det är en semesterdag eller inte!!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln