Mod!

Guccan är ju liksom det självgående lejonet i vår flock. Matte och husse säger ibland att de inte skulle vara oroliga om hon kom på villovägar, för att hon är sååå uppfunningsrik och skulle med sin jaktinstinkt klara sig själv i många dagar!

När det kommer till mig, låter ju inte tongångarna desamma....
JAG är tydligen den som låter mest, vaktar mest, och vaktar ju tydligen ALLTID!!!
Vare sig det behövs eller inte så vaktar jag...Där av har tydligen Guccan bättre omdöme än mig tycker de tvåbenta! Men bara för att jag låter högst, är jag ju kanske inte modigast när det kommer till kritan...Ja, jag skulle då INTE överleva själv i skogen flera dagar, fyyyy tusan vad läbbigt!!!

Jag blir ju såååå upprörd om någon eller något närmar sig vår tomt!
Jamen , det är ju vår tomt, eller hur???

Guccan öppnar ju ALLA dörrar här hemma, vare sig de går inåt eller utåt!!!

Hon får upp / tar sig igenom/ tar sig över/ tar sig under/  TYP ALLT !!! Hur faaan göör hon liksom??

Jag är ju alltid lillasyrran,  trots att jag numera faktiskt är över 3 ÅR!!!
Jag är busigast och galnast i många avseenden, men när det kommer till faror, så kanske  jag låter så in i helsikes mycket, men litar ju natuuuurligtivs på att STOOOORASYRRAN liksom styr upp situationen som jag dragit i gång! Jag är väl en liten skvallerbytta bing bång kan man säga! ;)

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-