Ny liggplats!

Det är ju så här att jag är en tjej som måste ha FULL koll på läget! I vanliga fall så ligger jag ju på tvättmaskinen och torktumlaren i tvättstugan, där har jag full koll och kan se ut genom fönstret.

Jag fick ett stort problem när matte och husse fick för sig att göra om i tvättstugan och tillfälligt under renoveringen låste dörren dit så att jag inte kommer åt min plats!!! Som tur är så är jag ju kreativ av mig, så jag gick helt enkelt bara runt i huset och kollade efter en alternativ plats. Den bästa jag kunde hitta var skrivbordet på Alexandras rum, här har jag bra koll över läget och på vem som kommer in på tomten!!!

Men hoppas renoveringen snart är klar, för i tvättstugan har jag det ju mer bekvämt med en fastklistrad schysst dyna, så att det inte är så halt och kallt att ligga.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln