Godisjakt!

Det är inte kloookt så snabb och smidig jag är när jag vill!!!

Matte tog ut oss dogs en och en för att ta lite kort. Jag var sååååå uttråkad så jag såg för bedrövlig ut enligt matte på bilderna. Jag skulle sitta på en sten nere vid sjön och se vacker ut var tanken, men jag såg tydligen mest helt eländig ut...ända tills matte tog fram skinkan ur fickan, DÅ jädrar blev det fart på mig! Kolla bara på den här bilden där matte slänger upp en skinka i luften! På mindre än en sekund far jag upp och hoppar i luften på stenen för att fånga skinkan! Gör om det om ni kan!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln