Världens sämsta idé!



Matte skulle häromdagen lägga in något i vår "foto-byrå" och fick då syn på dessa foton från när jag var hos fotografen 6 månader gammal!!!

Matte kan idag inte för sitt liv förstå hur hon kunde komma på den urbota korkade idéen att ta mig och de andra hundarna i dåvarande flocken till fotografen när jag var en 6-månaders valp???!!!???

Jag tror att både den stackars fotografen och matte lider fortfarande av stress-sviter efter den fotograferingen!!!

Jag var ju nämligen inte Guds bästa barn som valp om man säger så! Eller förresten Guds bästa barn var jag väl, men en aaaaaaaaaningens påhittig, egensinnig, busig och totalt SJÖVILD!!!

Vad matte inte hade tänkt på när hon bokade tid för fotograferingen var ju att fotografen även hade en butik i samma lokal där hon sålde kameror, album, ramar m.m.

Under den tiden vi var där ringde klockan vid entrédörren ett antal gånger och en sjövild  valp for då naturligtvis dit som skjuten ur en kanon och skrämde halvt ihjäl folk!!!
Däremellan hade jag tydligen också myror i brallan och drog i väg och kollade upp allt som fanns i den lilla fotoateljén och var definitiiiiivt minst intresserad av själva fotograferingen. Stackars snälla Santos och Tex fick sitta där och vänta och vänta och vänta på mig mellan varje knäpp med kameran!!!

Svettigt värre var det för matte och hon svor på att aldrig nånsin mer komma på en så dum idé som att gå till en fotograf med en valp OCH DESS FLOCK!!!

Nåväl, såhär i efterhand är det ju ändå kul att se bilderna tycker matte, och vi blev ju riktigt söta och fina på bilderna!!! <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln