Älskar att retas!

Hihihi jag bara ääääälskar att retas när vi får tuggben av matte! Nellan tuggar ju i sig sitt så fort hon bara kan, men jag tuggar inte en endaste tugga förräns Chanel är klar, för då kan jag sen gå runt och stoltsera med mitt ben i munnen och reta henne så att hon blir supersugen! Sen lägger jag mig och njuuuuter av mitt ben...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln