Skendräktig Nr.2

Man kan LUUUGNT säga att syrran är skendräktig NR. 1 här i huset!!! Medans hon vill gå och dra något gammalt över sig känner jag mig preciiis som vanligt! Jaaa, om möjligt t.o.m BÄTTRE än vanligt!!! Jag får ju nu bättre plats att försöka sno något gott i kylen under tiden syrran ligger och tjurar i soffan! Den enda skillnaden på mig när det är tid för skendräktighet är lite större tuttar och mer hunger! Jaaa, suuugen är jag ju på mat, det kan jag inte förneka! KOLLA HÄR!!!


Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-