Redan Mars!

Inte klokt så fort tiden går, vi är redan inne i Mars månad! Vart tar tiden vägen?

Som ni ser är all snö borta här hemma nu och fåglarna kvittrar för fullt på morgonprommisarna, så det är vååååååår i luften!

Tror ni inte de idiotiska tvåbenta har bokat en vecka i snöiga Sälen nu när vi äntligen är av med vintern här hemma!! ??!!

Vi ska tydligen åka nästa helg, vilket innebär att tvåbeningarna även har kommit på att vi måste promenixa en del i stan INNAN avfärd till Sälen. Matte och husse har dåligt samvete över att de alldeles för sällan åker in och går med oss bland människor och hundar. Här på vischan möter vi ju på sin höjd ett rådjur eller en hare! Hundar och människor ser vi sällan, vilket gör oss lite förvildade och ohyfsade när vi går i koppel bland folk. Fast vi brudar tycker faktiskt att det är  väääldigt spännande att åka till stan! Såååå mycket nya spännande dofter att nosa på! Vi markerar nästan lika mycket som hanhundar när vi kommer till stan genom att skvätta några små droppar så ofta som möjligt!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-