Haha, vad trodde hon?

Jahupp, då blev jag alltså väckt tidigt imorse för att åka på den dära jääädrans utställningen!!! Storasyrran hade sånt flyt så hon slapp för att husse var tvungen att fixa med annat.

Vi mötte upp Elvis och Alex på plats, och jag var faktiskt på riktigt gott humör i början på plats. Innan det var dags att gå in i ringen försökte matte peppa mig med lite lek och bus och lite smak av köttbulle!

Väl inne i ringen fick vi först ta ett varv, vilket var helt ok. Sen skulle ju jag bedömas först eftersom mitt namn ju börjar på A! ;)

Domaren kom fram och matte kommenderade "TÄNDER" ! Jag lät faktiskt domaren spana in  mina schyssta tänder, MEN sen tyckte jag det var nog och ville Tacka för mig!

Det tyckte ju inte domaren som gärna ville försöka känna lite mer på mig! Men nope! Har jag sagt Tack och Adjö så har jag, och då har jag faktiskt ingen lust att varken stå eller springa mer! HÄR kan ni se min kritk...

När jag kom hem däremot och fick träffa en kär pipleksak, DÅ blev det fart på mig! KOLLA HÄR!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-