Nu är det slututställt!

Inoff. i Skillingaryd 18 Juni 2011 Inoff. i Skillingaryd 18 Juni 2011

Jahupp, då har mina tvåbenta ÄNTLIGEN en gång för alla beslutat att nu är det färdigutställt för min del!

Jag för min del kännde ju redan första gången jag äntrade ringen att detta inte var min grej! 5 månader gammal hade jag min debut på inoff. utställning i Bräkne-Hoby. Domare var Bengt-Åke Bogren, en MYCKET bra, lugn och tålmodig domare som gav mig alla chanser i världen för att känna mig bekväm. Jag fick en mycket fin kritik men inget hp p.g.a " måste bli frimodigare, måste kunna hantera henne." 
Utställningarna fortsatte med kommentarer så som "tyvärr för blyg, därav inget Hp idag", " behöver ngt mer självförtroende", "är inte bekväm i situationen, därav inget hederspris." 

Matte hade ju hela tiden förhoppningen om att jag skulle växa till mig och mogna mig ur det här och HELT PLÖTSLIGT   vakna upp med ett jädrans bra självförtroende! Som ni förstår ett önsketänkande från mattes sida eftersom hon ju liksom hade blivit lite biten och fått smak för det här med utställning!

2011 tragglade vi på några utställningar för att åren efter bara ge det ett eller annat försök så att säga i början av säsongen för att " känna av formen".

Matte blev ju naturligtvis besviken varje gång det gick åt pipsvängen eftersom jag ju var så himlans fin när vi tränade här hemma!
OCH vi tränade mycket kan jag säga stå, varv runt, dag ut och dag in! Matte tänkte väl att om hon riktigt nötte in det i skallen på mig , så skulle jag kanske komma av mig inne i ringen och faktiskt bara köra på och göra så som jag gjorde hemma. Vi övade t.o.m in kommandon så som "tänder", och då fick faktiskt domaren titta på tänder, MEN sen direkt efter vart det kört och jag ville bara fly där ifrån!
Nu undrar ni naturligtvis varför matte har fortsatt att traggla på när jag inte gillar det???
Felet är väl mitt eget när jag tyvärrrrrrrrrrr någon gång mellan varven har slagit till och uppfört mig!!!!
T.ex. på inoff. i Skillingaryd 2011 när jag uppförde mig kanon och drämde till med en BIS-3 placering med kanonfin kritik!
"Superläcker feminin tik. Utmärkt huvud med vackert uttryck. Härlig hals, härlig topline. Välanlagt kors.  Mycket bra päls.Vacker färg. Utmärkt kropp. Passande stomme. Välvinklad fram och bak. Rör sig mycket bra och med mjukt fint steg från sidan. Bra ridge. Utmärkt temperament. Välvisad!"

Jaha, jo det klart, det gav ju matte förhoppning....

Förra året sa matte var det sista försöket.... men i våras när alla började ställa massor och bilder och resultat dök upp överallt, så infann sig lusten att ge det en chans till...

Matte och husse bestämde sig för att anmäla till 3 inoff. och blev det ingen bättring så var det definitivt för alltid Tack och Adjö!
Efter att jag på min första var fullständigt obekväm direkt vi kom till området och i ringen låtsades att jag inte var där och försökte dra mig därifrån beslöt matte och husse att inte traggla de andra två anmälda också utan nu ÄR det
Thank you  and goodbye!
Efter att matte var med Alex och Elvis i Norrköping i helgen så känner hon ÄNNU mer att rätt beslut är taget! När hon såg Elvis gnista och gläjde och " här kommer jag-utstrålning" när han äntrade ringen, så kännde hon direkt, att det är ju sååååå det ska va!!!! Det är då det är så jädrans kul med utställning!

Matte väljer att se på det som inte bortslängd tid och misslyckande, för som sagt emellan utställningsförsöken ligger ju MASSOR av tid lagt på träning , bus, lek och egen tid  tillsammans!

Här nedan några bilder på våra första tappra försök och några av våra sista....

Och sist men inte minst  en liten kommentar om vad jag ska syssla med framöver... Giiiivetvis sånt jag tycker är kul och är bra på.... Det  kan vara så att jag har schemalagt mycket tid för...... PIPLEKSAKER!!!! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-