Idiotiskt!

Förstår verkligen inte vitsen med att bada och simma? Verkar ju helt idiotiskt att blöta ner sig helt i onödan! Matte och husse försöker ibland locka med mig ner i vattnet när det är väldans hett för att jag ska få svalka ner mig lite. Nej tack säger jag, jag ligger hellre och svettas ihjäl! Men när de prompt tjatar så kan jag säga att man blir väääldigt nöjd när man hittar en sten i vassen att sätta sig på medans de andra idioterna simmar! Behövde knappt ens bli blöt om tassarna, snacka om smart!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-