Gurkan!!!

Hmmmm.... mitt senaste och MEST använda smeknamn nuförtiden är tydligen Gurkan!!! Varför förstår jag då definitiiiiiiivt inte!!!! Jag ser inte ut som en gurka, är inte vattnig som en gurka, har inte form som en gurka, har inte färg som en gurka, har definitiiiiivt inte stillestånd som en gurka, jag liksom bara spruuudlar ju av liv!!!

Nåväl... jag är ju en väldigt älskad Gurka iallafall!!! ( även om jag då föredrar ALLA mina gamla smeknamn framför denna förbannades grönsak! såsom Guccan, Gosan, Luchan, Luchan-lus, Nuppeluppan, Gucc, Guccina, GucciBanucci, Tjuva-Lisa, Bus-Fia Jansson...)

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln