Usch vilken byracka!  =  Världens bästa!!!

Jodå matte har allt förstått att det finns någon lustig person som höjt på ögonbrynet av bild på mig på köksbordet och nog faktiskt tänkt "Usch vilken byracka"!!!

Nu säger matte att jag får ju inte döma sånna personer för hårt, för de vet ju liksom inte bättre!

Nää, för de har ju liksom aldrig varit ägare till en ÄKTA GUCCI!!! Ja det är faktiskt helt sant att det är så och matte håller med! Matte har haft flera olika raser som papillon, Sheltie, golden retriver... Ni vet liksom mer sånna där vanliga "hundar". RR är ju lite mer egensinniga överlag, men INGEN är nog ändå som mig!

Vi har ju faktiskt syrran här i huset också som är av samma ras, men hon skulle ALDRIG i livet hoppa upp på ett bord, eller en stol, ( Jag ser mig själv som en given gäst vid fest och förväntar mig därav giiiiiivetvis en plats vid bordet! Fruuuktansvärt irriterande bara att de tvåbenta inte ser på saken på samma sätt, så det finns ALDRIG någon tallrik där till mig, suck...) eller öppna en innerdörr eller ytterdörr, eller hoppa över gärdsgården eller hoppa tillbaka över gärdsgården in på tomten igen för att matte blev Sååå Jääädrans Aaaarg!, eller sova på en tvättmaskin eller ha sin vaktplats på en torktumlare eller avbryta promenaden för att det räcker med att uträtta sina behov och man har helt enkelt promenerat klart i skitvädret och vänder hem själv och öppnar ytterdörren och går in och lägger sig istället!!! Eller att alltid vänta in det rätta tillfället för att ge en välkomnande puss i pannan! De väntar på ett hopp á la Gucci..... de väntar..... och väntar.... NÄR de väntat klart och tror att hon ska nog faktiskt inte hoppa upp idag.... DÅ SLÅR JAG TILL! YES!!! Jag är verkligen bäst på överraskningar!!! Roligast är ju om man får till en sån där härligt plaskig puss som liksom sabbar sminket på de där tvåbenta fruntimrena, hihi! Säger bara SLURP så härligt med en äkta Guccikyss!!!

Det är nog precis sånna här saker som folk har lite svårt att förstå är utfört av en HUND!!! Men som sagt, det är ju få förunnat att få känna en hund som MIG!
Tittar ni t.ex. på ovanstående bild tänker ni säkert att " Oj vad hon skäms som har hoppat upp och satt sig på bordet"

Hihihi, nääää så är det inte alls, jag är mest irriterad över blomkrukan som står ivägen där jag har tänkt ligga i solen!  Se bild nedan...  Upprörda tvåbenta kan coola ner sig nu för jag får naturligtvis INTE ligga på köksbordet egentligen! Men att de hittar mig här emellanåt är helt enkelt solskenets fel! En RR vill ha en plats i soooolen... Och vill man ha en plats i solen, då FINNER MAN DEN!!!

Ni ska få ett annat litet udda smakprov från mig i form av ett litet nattligt filmklipp matte filmade inatt. Ja det är ju ingen bildlig upplevelse utan ljudlig... HÖJ upp volymen så högt det bara går, för detta eländiga gnäll är näst intill ohörbart men tydligen väääääldans irriterande för en tvåbent som försöker sova!!!
KOLLA HÄR!!!

Jag är nog en tvåbening född i en fyrbents kropp! Det är så mycket människa i mig säger matte, och jag är otrooooligt smart om man får tro henne... men är det något jag är så är det uträknad!!! Nobody puts Gucci in the corner kan man säga!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln