Mattegris!

Syrran tycker att jag är en riktig liten mattegris!!! Bara för att jag följer henne som en svans vart hon än går! Går hon på toa, sitter jag och väntar på henne, duschar hon väntar jag utanför såklart, när hon går och lägger sig far jag som skjuten ur en kanon ner från soffan och följer henne hack i häl uppför trappan till sovrummet. Sitter vi i soffan så vill jag ligga så nääära som möjligt, såååå mysigt!!!
Äsch jag skiter i om syrran kallar mig mattegris... För det är nog liksom lite sant!!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-