Aktar mig!

Usch det har kommit in ett litet vidrigt illaluktande kryp i huset!!! Den enda gången jag vistas i hans närhet är när diskmaskinen ska fyllas med smutsdisk, annars håller jag mig på säkert avstånd. SOM TUR ÄR kan ju jag hoppa upp på bänkar och bord och hoppa över alla barngrindar, så jag klarar ju mig undan lätt som en plätt!!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln