Usch och fy!

Det har hänt något fruktansvärt här hemma! Familjen har släpat in DET DÄR lilla läskiga!!! Fullkomligt vidrigt är det och jag har snart skällt mig hes på honom. Så fort han kommer blir jag förbannad och äcklad.
Husse och matte är nöjda så fort han får komma liiiiite liiiiite närmare mig utan att jag freakar ur helt. Idag var jag så trött så jag orkade inte protestera när han lade sig på dynan bredvid. Men det var bara ett engångs misstag att jag tillät det!!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-