Opererad!

Jag blev akut dålig i torsdags och inlagd och nu är livmoder och äggstockarna borttagna. Jag fick komma hem i lördags och det var nog sjukhuspersonalen glad för, för jag ylade och gnällde nämligen hela tiden och hela nätterna! Jag ville ju hem naturligtvis...❤❤❤
Redan efter en dag hemma hade jag en mycket piggare blick ( se bild nedan) och nu hoppas alla här hemma att jag snart är lika pigg i blicken som på den nedersta bilden! Nu hoppas jag och min flock att allt läker fint. Det blir antibiotika och smärtstillande i 7 dagar och stygntagning efter 14 dagar och luuuugna koppelpromenader i 3 veckor!!! Inte min grej!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln