Back in business!!!

Jajamen go vänner nu är jag tillbaka och det med besked!!! Matte och husse har nu tagit bort alla barrikader här i huset på utsatta ställen där jag brukar hoppa upp. Jag är sååå nöjd att jag åter igen får hoppa upp på min favvoplats i tvättstugan! Bästa spanarplatsen liksom... Sen är de väl inte lika glada över att jag återigen snabbt som tusan är uppe på skrivbord och köksbord!!! Men, men, man kommer liiiite lindrigare undan nu då de är så glada över att jag är så pigg igen! Jag är husets andra valp just nu säger de, skillnaden på mig och Tyson är bara att jag är 8 1/2 år gammal!!!!!!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln