När husse är i SThlm...

När husse är i Sthlm själv så har ju matte ganska så fullt upp med oss dogs kan man säga.... Hon kan ju inte gå med oss alla tre UTIFALLATTHONSKULLEMOTALLFÖRMODANMÖTANÅGON!!!
Så det blir dubbla prommisar hela tiden.En med mig och Guccan och en med mig och Chanellan, jag har en win-win-situation så att säga!!!
Det är helt perfekt för jag får lära mig allt de kan! Rejsa som en räser-råtta ( Nellan), klättra upp på en massa suuuuperbranta livsfarliga ställen så matte får hjärtat i halsgropen ( Guccan), noooosa som en galning efter vilt ( Nellan) äta gudomlig harskit (Guccan) plus så mycket mycket mer! Vet inte riktigt om matte är lika nöjd som jag... Efter dagens prommis och några bilder så insåg hon att jag nu växt ikapp så mycket så hon snart inte ser vem som är vem av oss dogs! Men du kan vara lugn matte...jag är jämnstor med Chanel nu och snart har jag växt om Gucci också och DÅ kommer du lätt som en plätt se vem som är jag, den största och livligaste såklart!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-