Inga sovmorgnar!

Till husses och mattes förtret har jag börjat vakna tidigare igen!!! När jag anlände hit till flocken så vaknade jag väl i början typ 05.00, en ganska osmickrande tid tydligen! Sen har jag varit så duktig så att jag har sovit till typ 07.00 , vilket tydligen är acceptabelt enligt de tvåbenta... Men nu ni har jag blivit lite mer morgonpigg igen och drar gärna igång vid 05.30! Om det uppskattas? INTE ALLS skulle jag väl påstå. Det fina i kråksången är att när jag väl har fått upp alla i huset och fått mig en prommis och lite käk, DÅ kan jag tänka mig att ta en liten tupplur igen, hihihi...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-