Vadå stökar och biter sönder?

Förstår inte riktigt vad matte menar när hon säger att jag har börjat stöka och biter sönder mina grejjer? Jamen att leksaksbacken är tom är ju bara för att jag måste kolla vilken leksak som är roligast. Och att alla leksaker i plast blir sönderbitna nu är ju för att det är så jääädrans gött att sätta tänderna i dem! Och varför jag när jag tömt hela backen sen inte leker med en enda grej är ju för att de inte var så roliga helt enkelt! Frågor på det??? Jag menar har man nu fått nytt rejält tandgarnityr så ska man väl använda det! Diverse tuggben som matte tyckte var avkopplande att ge mig för att hålla mig sysselsatt en stund, slaktar jag nu på två röda typ!!! Hehehe, jädrans schysst med riktiga tänder måste jag säga!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-