Premiärdags!

Nu ni Gott Folk närmar sig min utställningspremiär med stormsteg!!! Matte har börjat inse det och har väl försökt träna lite igen med betoning på lite. Japp men det beror mest på henne och hennes taskiga kondis att det bara blir lite. Har hon sprungit ett varv så är hon helt slut, piiiiiiinsamt! Jag orkar ju hur mycket som helst men tycker väl inte att det är så väldans lattjo lajbans att springa runt runt utan förstärker gärna själv med lite dragkamp i kopplet eller så. Springa går väl an men att bara STÅÅÅÅÅÅÅ är ju dööööötrist!!! Nej där håller jag med matte, snyggast är jag när jag får stå som jag vill och spana på något, då får jag lite uttryck och attityd!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-