Soffmys

Matte tyckte tydligen det var skönt med lite soff och filmmys sist jag var i Sthlm och hon var själv hemma med brudarna! Äsch kom igen matte, jag kan också soffmysa! Ge mig bara en prommis med lek typ ett par varv runt jordklotet, så är jag din soffmyskompis jag också!!! Fast matte är faktiskt lite orättvis i sitt utlåtande för jag är hennes soffmyskompis på kvällarna, man kan ju inte sitta i soffan och mysa hela dagarna!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-