Vadå paparazzi?

Oooops här står man inte högt i kurs just nu p.g.a. det löjliga skälet att jag inte gillar att bli fotad!  Så fort matte närmar sig med en kamera runt halsen så börjar jag flacka med öronen, eller kisa med ögonen eller se ut som om jag sålt smöret och tappat pengarna eller helt enkelt så bara drar jag därifrån och leker med en leksak istället!!! OM matte bara kunde rannsaka sig själv så vet hon mycket väl att hon är preciiiiiiiiiiiiiis likadan! Hon HATAR att bli fotograferad och gör allt för att gömma sig om en kamera dyker upp! Inte sjutton sitter hon snällt och ler på bild bara för att hon blir erbjuden något godis!?! Näää ,herreguuuud hon skulle inte sitta där och le glatt om hon så blev erbjuden en hel godisaffär!!! Bara för att brudarna har gillat det och tyckt det är så jädrans kul dårå i alla år betyder inte att jag gör det! Nää nu är det nya tider här i huset, "Tyson-tider" kan man säga! Så nu kommer det att bli mer paparazzi-bilder istället enligt matte! Vad är det för något undrade jag? Jooo sa matte, enligt Wikipedia är Paparazzi sånna fotografer som smygfotograferar kändisar, särskilt i privata situationer....
Jamen Ååååååååh Neeeeeeeeeej, det gör hon ju redan!!!!!!!!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-