YES!!!!!

Jag säger bara YES!!! ÄNTLIGEN har vi vunnit över mattes fotograferande!!! Idag gav hon upp och sa nu skiter jag i det här! Chanel och jag har ju alltid varit duktiga modeller, för vi gör ju liksom allt för lite godis... Men sen den dära lille kom in i huset så har vi också ledsnat på att modella! För eftersom han vägrar att vara still, så får vi brudar vänta och vänta och vänta på den där förbannades godisbiten, så nu skiter vi också i att modella något mer!!! Så det så!!! I våran nya protestgrupp "Våga vägra kameran" har vi kommit överens om att vi ALDRIG mer ska titta in i kameran samtidigt, eller se normala ut! Någon av oss ska alltid se till att bilden blir skit så att säga! We just love it!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln