7 Månader!

OK, jag tänker så här! 7 månader gammal idag och ja, jag ger dig EN SNYGGO bild på mig! Jaaa, jag vet att du har tjatat och gnatat och försökt, men att jag envist har vägrat att fotas! Men ok, EN bild på min 7-månadersdag ska du få! För då hoppas jag slippa ditt tjat iallafall tills jag blir 8-månader gammal!!!! Tänk på det!!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-