Fifty shades av mej!

Fifty shades of grey har ni kanske hört talas om, men inte Fifty shades av mej! Men så är det säger matte! Bilderna är från samma prommis idag, som dock gick från solsken till spöregn, men på samma prommis med samma kamera och bara på automatinställningen så fick jag såhär många olika färger på pälsen. I solen bara glimmar jag som guld för att gå mot mörkare färger ju dystrare väder kan man säga! Men vad spelar väl lite regn för roll? Så länge man har en pinne i käften är ju allt frid och fröjd! Jaha tänker ni nu, vilken shade/nyans är min dårå? Svårt att säga och bilder överensstämmer ju aldrig riktigt med verkligheten...men någon av de relalalaxade efter prommisen bilderna skulle jag nog säga!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-