Sovrum a la Olofsson!!!

Matte säger att det är en jääädrans tur att vi bor i ett gammalt hus från typ 1890!!! DÅ hade de liksom storoooooa sovrum!!! Alla ni som inte har RR eller rättare sagt  alla ni som inte har TRE RR VARAV EN VALP, ni behöver inte läsa vidare nu... för ni kommer bli helt chockade över vad som skrivs nu......

Det har nämligen varit så att sen jag kom in i huset så har de tvåbenta turats om  att sova på golvet på en madrass med mig för att jag var för liten att komma upp i den superduperhöga sängen!
Efter vår Sälen -resa där jag fick sova i den lilla låga sängen, fick jag som sagt smak på att sova i sängen ooh direkt vi kom hem ville jag naturligtvis sova där!!!

I ett antal veckor nu (p.g.a. beställningstiden på en likadan säng) så har det väl mer eller mindre blivit så att husse har fått sova på madrassen på golvet!!!

Så nu undrar ni naturligtvis vad det är vi gjort!?! Joooo, vi har köpt en till säng, en enkelsäng, som vi ställt vid sängänden/gaveln  på vår dubbelsäng!!! Därmed får vi ju en sängyta utav dubbelsäng (180*200) och enkelsäng (90*200)!!! Vad tusan blir nu det dårå??? Jooo en jädrans massa mer plats för oss dogs!!!

Bara ett liiiiiiitet problem....Matte kommer typ inte in i sina garderober för det finns typ inte plats att öppna dörrarna!!!!!!!

Något mer problem...???
Nja.... problem eller problem.... Husse tyckte kanske att det var liiiiite pinsamt när sängförsäljaren ( en gammal vän till honom) som redan tidigare var chockad över att vi köpte en EXTRA så dyr säng p.g.a. hundarna, snällt säger......." Nu blir väl hundarna glada över en egen säng"  och Fredrik säger...."Sängen är till mig....det är mest  jag som har legat på golvet..."
Öh, äh, åååh vad säger man..joooo dessa RR!!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-