Nya rosetter!

Igår åkte matte och jag till Växjö för att ställa ut mig för andra gången. Den här gången gick det bättre och vi fick med oss 2 rosetter till mitt snöre! Jag blev BIR-valp och min kritik kan ni läsa HÄR! Det blev en lååång dag så vi stannade inte till finalerna. När jag var färdig i ringen hade jag börjat ledsna på att vara stilla och hade haft brottningsmatch med mig själv i buren, gnällt och skällt vackra serenader, hoppat och försökt välta matte och bjudit in varenda hund i min närhet till lek! Då var det dags att dra sig hemåt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-