Nya rosetter!

Jag tycker faktiskt inte matte ska va så irriterad på mig eftersom jag trots allt fixade 2 nya rosetter till snöret, och dessa är inte ens söndertuggade av undertecknad!!!!
Kan hända att jag var lite väl PÅ idag, lite mycket överskottsenergi efter ett par dagar med bara fiiiina Östermalmskoppelpromenader och INGEN hundlek! Det liksom bara sprudlade av lek idag när jag såg alla hundar överallt! Matte var tydligen inte lika lycklig över min vaaaaaansinnigt vackra skönsång, koppelbitande, hopp på matte manövers och dragande i kopplet efter eventuella lekkompisar!!!!  Jag var ensam valp idag så konkurrensen kan man ju inte skryta med! Jag fick iallafall finfin kritik läs HÄR!
Matte valde att åka hem direkt efter att jag hade varit i ringen, då hon vill spara lite på min sångröst tills imorgon! DÅ ska vi nämligen påt igen på en inoff. i Jönköping!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-