Bra slut på dagen!

Igår var det dags för ett par vänstervarv i ringen igen. Dagen började med regn men slutade med solsken! Jag fick till min stora glädje träffa de snygga brudarna Maja och Diva. Det var vääääldans synd om mig att bara sitta still eller försöka vara i buren, jag ville ju bara leka! Jag var ensam valp igen och blev BIR-valp. Igår stannade vi till finalerna men där blev jag inte placerad. HÄR kan ni läsa min kritik. Det bästa med dagen var ändå när vi åkte därifrån till Stadsparken istället för lite RR-race! De flesta bilderna är tagna av Annica Claesson. Efter denna händelserika dag somnade jag som sagt ovaggad....

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-