Vadååå stooooor????

Ibland är det faktiskt sjuuuukt tråkigt att vara så stor och klumpig som jag är!!! Elvis var ju liksom min första bästa kompis! MEN då var min lille bästis och jag jämnstora! NU är jag liksom HUUUUR mycket större som helst och inser liksom inte riktigt min storlek, tyngd och styrka! Därav blir det tyvärr ofta såhär nu att vi hamnar på varsin sida grinden...till min stora sorg... KOLLA HÄR!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-