Inte mycket kvar!

Nu är det inte mycket kvar av alla mina leksaker! Tänk att en gång var den här plastbacken helt full och nu kvarstår bara några ynka leksaker... Hmmm... jag är tydligen inne i någon slaktaleksakerperiod, så matte får slänga något typ varje dag! Tyvääääääärrr har hon gått och blivit så smart så hon köper inget nytt när jag håller på så här, så snart har jag inget att leka med!!!
MEN när jag leker går jag fortfarande all in och kör tills jag stupar...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-