Inte utan pinne!

En promenad utan en pinne är ingen riktig promenad om ni frågar mig!!! Jag letar alltid upp en pinne på varje prommis och har den sen stolt i käften! Det är endast på sånna där larviga socialtränings/stadsprommisar som jag inte har tillgång till pinne!!! Men en sån här liten pinne brukar jag inte leta upp, helst vill jag ha en riktig typ trädgren i käften, som jag sen kan springa och trycka in i mattes knäveck så att hon nästan står på huvet! Sånna pinnar är liksom bäst!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-