Gucci-säkring-pågår!

Just nu pågår "Projekt-Gucci-säkra-baksidan-av-huset". Hmmm....det kan ju vara så att jag "råkat" hoppa över gärdsgården ett antal gånger och att matte och husse därför inte riktigt litar på mig i det fallet. I och med att vi nu är 3 monster här på tomten så vill matte ha en del av trädgården Gucci-säker. Så nu håller ett företag på att skärma av baksidan av huset och gör en variant av höjning av gärdsgården. De nya skärmväggssidorna eller vad man ska kalla det är klara. Sen sätter de högre stolpar bakom gärdsgårdspinnarna och ska imorgon sätta på ribbor där för att höja. Här kan ni se några bilder so far, slutresultatsbilder kommer! Matte är suuupernöjd och hoppas och tror att hon nu ska få några lugna sköna stunder i trädgården sittandes i en solstol... Hmmmm.... jag ska nog komma på något sätt för att så att säga skugga hennes solchanser...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln