Nytt liiiiitet problem....

Det kan vara så att det har uppstått ett liiiiitet problem.... De tvåbenta har ju nämligen höjt ribborna här på baksidan för att inte Gucci ska kunna ta sig ut, men vart vill vi dogs ligga liksom när vi är ute???? JO högt, så vi har koll! Bara det att den här köks-bak-trappan eller vad man ska kalla den är ju liksom för liten för oss alla tre! Så vi fick ett fasligt sjå om vem som skulle ligga där! Och när någon flyttade sig från översta steget var genast en annan av oss aspirant! OM det inte vore för att jag har lite svårt för FÖR NÄRA umgänge, så hade vi väl kunnat ligga där alla tre! MEN jag vill ha min space! Så GISSA om husse inte blev direkt glad när han kom ut på baksidan och var supernöjd och matte sa att vi har bara ett liiitet problem kvar....
VADÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vrålade han i ?!?!?!
Joooo, trappen  är nog lite för liiiiten för alla tre pep matte lite försiktigt....
Behöver jag tillägga att det blir nog ingen ny trapp också!!!! Husse tycker ju att vi har HUR mycket utrymme som helst att ligga på här på baksidan i det fina gräset!!! PLUS att vi har flera nivåskillnader i och med muren på baksidan, så vi kan liksom ligga hur högt och lågt vi vill... Men det är väl bara matte som fattar det här med trappen.... men låt det stanna mellan oss... så inte husse får fullständigt tokspel av ilska och river huset!!!
(Ps. Ska väl tilläggas att alla tre får inte plats på trappan på framsidan heller för den är ännu mindre...ds.)
Ett sista ps. dårå... De tvåbenta verkade ganska nöjda när de satt där med varsin kaffekopp i handen UTAN att vara oroliga för att vi skulle få ett vaktryck på framsidan och de skulle bli totalt uppjagade ur stolen och kaffenedstänkta!!! Näää, då var det trots allt VÄLDIGT bra med denna inhängnade baksida...
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-