Skrattar bäst...

Vad är det man säger? "Skrattar bäst som skrattar sist" Matte hade ju på känn att jag skulle försöka hitta på ett sätt att ta mig ut. Istället för att hoppa över så försökte jag börja gräva mig ut!!! Jo jag ser väl aningens skyldig ut på den här bilden och det var en jääädrans otur att matte kom på mig! Nu är den möjligheten också körd.... suck...
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln