Underbar dag!

I måndags hade jag en riktigt underbar dag!!! Då åkte nämligen matte och jag och hälsade på min gamle bästis Eddie! Vi träffades första gången när jag var 8 månader och träffades flitigt då ett tag och har sen träffats då och då genom åren. Matte tyckte det var härligt att se 10-årige Eddie och jag som snart blir 9 ha så kul! Fullt ös ett litet tag! Inte samma ork som förr kanske, men vi njöt av varanns sällskap! HÄR kan ni se lite gamla bilder från våra dejter och HÄR hittade matte några gamla filmer! Tyvärr finns ju inte min gamla hemsida kvar där ALLA riktiga busfilmer fanns...En av mattes favoritbilder är ju den gamla på oss nedan när vi gör ett så kallat gyttjebad! Den ena av oss på väg upp och den andra på väg ner!!! Lyckliga hundar, men kanske inte lika lyckliga ägare just dååå...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln