Dagens boktips!

Jahaja, nu ska tydligen jag vara en kanal för dagens boktips???

Jag kan ju börja med att säga att jag känner varken den dära Håkan Nesser eller hans hund Norton! Men om man får tro matte var det en mycket roande läsning.

Två små utdrag från boken som matte tydligen tyckte var vaaansinnigt roligt...

"Döm om min förvåning när jag en dag fick en kusin. Det var en fjantig liten valp som påminde mer om en fyrbent höna än en hund : smutsvit, fluffig, hårig, ivrig på gränsen till hysterisk, virrig, glosögd och totalt ofilosofisk. En tiondel av min vikt ungefär när jag först träffade honom, ja herregud, det var svårt att förstå vad man skulle ha honom till. Han hette Melwin, bara det, och hans vårdnadshavare var släkt med mina på något vis. I rakt nedstigande led, som jag tror det heter, det var därför jag var tvungen att umgås med den fyrbenta hönan. Ras? Frågar vän av ordning . Ingen alls; troligen sammansatt av reservdelar som blivit över . "

"En gång blev jag biten av en pudel, jag hoppas mina förfäder inte läser det här.
Riktiga lejonhundar använder pudlar till att göra rent öronen med. "

 

Avslutningsvis meddelar matte att den där Norton var en betyyydligt lugnare variant av RR än någon av oss tre! Men fortfarande en mycket roande filosof...
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-