Solsting!

Ja asså inte JAG utan MATTE har nog fått solsting!!! Bara för att jag gick in och la mig på det svala sköna golvet istället för att ligga kvar i den stekheta hettan på baksidan, så började matte svamla om att jag nu har blivit gammal och inte pallar värmen som förr! Jädrans skitsnackarkärring är vad hon är!!!

NUMMER ETT! JAG ÄR INTE GAMMAL!!! Jag är en jädrans het brud i sin bästa ålder skulle jag nog rakt av vilja påstå!!!

NUMMER TVÅ! Hallå? Kan man få gå in och svalka sig liiite utan att missförstånd uppstår? Bara för att jag i alla år har legat ute i den stekheta solen utan att ens röra en min eller ens hässja till, betyder ju inte det att jag inte tål värmen lika bra längre! NÄÄÄ! Det betyder att jag med ålderns klokhet och vishet kommit på att det  kan vara skönt med lite skugga när man börjar bli för HOT så att säga!

NUMMER TRE! Jag skulle aaaaaaaaaaaaldrig erkänna för matte att jag inte pallar med lika mycket värme längre.... ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln