Det här med smeknamn!

Jahaja, vad ser ni på bilden ovan? Två sötrumpor skulle nog jag vilja påstå!!!

Jo och det är väl precis vad vi är!  På bilden ser ni mig och brorsan Patron. Det här med smeknamn kan ju ta helt oanade proportioner!!!  Från att ha haft smeknamnet "Pip-Larsson" ( vilket jag förvisso har kvar) Har jag nu även fått smeknamnet "Ponny-hästen"!!!

Jaaaa, detta fick jag i samband med att min kullbrorsa Patron och jag träffades igen!!!
Våra mattar har ju som sagt sugit lite på karamellen kan man säga angående om vi skulle ha en träff till eller inte! Båda våra mattar tror jag var väääldigt nyfikna på att få se den andres guldklimp, och de visste ju att vi brorsor är vänligt sinnande så att säga!
Jajamen, så i och med detta styrde matte återigen kosan mot Nybro! Nu skulle vi nästan precis 1-åriga brorsor träffas igen!

Patrons matte Ine som är en väldans klurig och smart kvinna hade liksom "EN PLAN"! Jodå, vi följde liksom planen, och mötte på varann så där lite appropå lösa i skogen! Allt gick förvånansvärt bra!!! Efter att ha stämt av det mesta ragget på ryggen och hälsat ordentligt så hade vi riktigt kul!

INTE en enda vettig bild fick matte till!!! Tror allt hon var liiite nervös inför vårt möte och glömde bort att kameran hängde runt halsen!

Nåväl skitsamma, som sagt tillbaka återigen till det här med smeknamn...
Jag har ju länge gått under smeknamnet "Pip-Larsson" här hemma eftersom jag väldigt ofta när jag inget har att göra och är lite rastlös gillar att pipa/gny små areor från någon okänd avskyvärd opera om man får tro matte!!!!
Matte och Patrons matte har ju skojat om skillnaden på storlek på oss bröder och de fick ju nu vatten på sin kvarn!!!! Jag går numera under smeknamnet " Ponnyhästen" och Patron kallas " Lillasyster"!!!

Vet inte vilket som är mest oförskämt, och igårkväll var det senaste de kallade oss för "Bitiga Lillasyster" och "Pipiga Ponnyhästen" !!!
Jaja, men de finns de som har det värre! Fick precis höra vad vår kullbror Igor kallas!!!
Här är en dialog mellan honom och hans matte Jenny lånat från f.b:

"Den ba'; "- alltså jag fyller snart 1år, hur länge tänker ni kalla mig Satansvalpen....?"
Jag ba'; "-när du slutar ha sönder saker och äta upp allt... Vad vill du att vi ska kalla dig då...?"
Den ba'; "- Juniorjäveln låter rätt coolt..."


Ja så det är så vi nu kallas vi tre bröder...Ponnyhästen, Juniorjäveln och Lillasyster!!!
Här är några vääääldigt få och dåliga bilder från Lillasysters och min träff, men bara så ni får se att vi har träffats liksom!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-