Mentaltest

Igår drog matte och jag iväg till Finnerödja för att göra mentaltest. Vi åkte 08.30 på morgonen och var inte hemma förrän 21.30!!! Jag hade ju ingen aaaaaning om vad jag skulle utsättas för, men det visade sig vara en synnerligen konstig skogsprommis!!! Jag fick träffa på både konstiga figurer och gubbar med och utan huvuden, klädesplagg som for upp preciiis framför mig, skrammlande kedjor, spöken, skott och guuu vet allt!!! Konstigaste skogsprommis jag någonsin promenixat, men jag skötte mig tydligen bra med fint omdöme!
LÄS HÄR!!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-