Hälge in the trädgård!

Jahaja, jaha, se där! Idag när matte och vi dogs kom hem i bilen så stod han där igen!!! Hälge älg så att säga!!! Helt ogenerad stod han och åt av alla våra äpplen! Vi har tydligen vääääääldigt schyssta äpplen för han gjorde inte minsta ansats till att flytta sig ur fläcken!!!

Matte klev på lite darriga ben ut ur bilen med sina matkassar. Hälge stog bara någon meter ifrån och blängde lite på matte! Han bugade huvudet lite som i en hälsning och fortsatte att käka de fantastiska äpplena!

Matte gick in... hämtade kameran... och tog några kort genom fönstret i hallen....

Hon gick ut till bilen igen och hämtade resten av grejjerna i bilen. Tanken var ju att ta med oss dogs in då också, men hon vågade inte det, då Hälge fortfarande stod där och knaprade på äpplena....

Efter en stund började matte bli lite stressad, då det började skymma och vi inte hade fått vår kvällsprommis ännu! Så då började hon stampa och låta en hel del...Så då hoppade Hälge till slut över gärdsgården igen!!!!

Nåväl, även om matte hoppas att han hittar en annan trädgård och ett annat schysst äppelträd, så önskar vi Hälge Lycka till på vägen....

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln