Friröntgad!

Förra veckan tog matte med mig till veterinären. Där blev jag helt drogad och somnade motvilligt på mina långa Bambiben. Anledningen var att jag skulle röntgas. Igår kunde matte se resultatet på SKK och det var tydligen strålande resultat! Vad betyder de där siffrorna då undrar ni kanske? Jo, det betyder typ att jag är lika snygg på insidan av kroppen som jag är till det yttre!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-