Hjälpreda!

Igår tog husse in en stor kartong fylld med en massa lattjolajbans grejjer, d.v.s. julsaker! Även om matte inte bad om någon hjälp så var jag en riktig liten hjälpreda.Det var verkligen som julafton för mig och jag öppnade kartongen varje gång matte stängde den. Särskilt den här lilla korgen tyckte jag var rolig, och när jag gick omkring bärandes den så här i munnen så kunde inte matte annat än att skratta åt mig!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-