Sååå oförskämt!!!

Idag är jag riktigt uppretad och har blivit oförskämt behandlad av ingen mindre än min veterinär!!!
 

Jag har ju lite som hosta ibland och matte och husse ville kolla upp det. Jag blev då grundligt undersökt eftersom jag börjar bli till åren.

Äsch det var det dummaste jag har hört, jag är ju ungdomen själv!!!
 

Nåväl, veterinären började med att lyssna på hjärtat och det var HUR friskt som helst! Visste jag väl! Sen visade hon matte att jag hade blivit grå i ögonen, vilket inte var något farligt utan bara något som kommer när man blir gammal. VADÅ GAMMAL?!?!?

Sen sa hon att jag hade fått de där lite insjukna kinderna som GAMLA hundar kan få!

Och om det inte var nog med förolämpningar så trodde hon att min hosta var så kallad gubb/kärringhosta som äldre hundar kan få!!!
 

Nä nu var måttet rågat på förolämpningar kan jag lova! Så när veterinären skulle försöka kolla mig i halsen för att se om det såg bra ut så fullständigt vägrade jag!!!! Jag spännde emot huvudet med all kraft åt ett annat håll så veterinären hade inte en chans att försöka se något!
 

Vet inte om det var något smart schackdrag, för nu måste jag tydligen tillbaka och få lugnande så de kan kolla mig ordentligt i halsen.  Dessutom har jag tydligen fått flera små juvertumörer och andra små "skönhetsknölar" lite här och där. Tycker det är väldigt ohyfsat att granska en brud i min ålder så där noga!!! TÄNK om någon skulle spana in matte noga, herreguuuuuuuud så mycket skavanker de skulle hitta!!!
 

Jaja, de får väl kolla min hals dårå, så får man väl lite lugn och ro här hemma sen!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln