Trött i huvudet!

Jag blev väldigt trött i huvudet på utställningen för jag vägrade gå in i buren, så jag låg utanför på en fäll och glodde på ALLT som hände! Här hemma tycker jag jättemycket om att sova i min bur. Matte tror att jag inte gillade buren hon hade med sig för att den är mindre och lägre i höjd. Så på nästa utställning ska hon släpa med den här stora istället!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-